НАШЕ БЕБЕ - НАШ ОПСТАНАК

Ултразвук стиже у Косјерић

General electrics LOGIQ L 200Након неколико месеци интезивног рада, велико нам је задовољство да вас обавестимо да је удружење „К-town group“ успело да прикупи новац за куповону модерног ултразвучног апарата са три сонде марке „General electrics LOGIQ L 200“ за потребе дома здравља у Косјерићу. Уговор о куповини овог апарата је већ потписан а испорука се очекује крајем октобра.

Иако је ово јако добра вест за све наше суграђане а посебно за будуће маме, ово је завршетак тек једног дела нашег пројекта, јер од сада сву своју енергију фокусирамо на прибављање средстава куповину „пакета за бебе“ који ће садржати све што је неопходно за бебу у њеним првим данима. Желимо да свака беба која буде рођена у нашој општини у 2016. години добије један од ових пакета.

Захваљујемо се свима који су свој новац донирали за наш пројекат. Поносни смо на велики одзив и на поруке подршке које нам непрестано шаљете. Заједно смо показали да у ово тешко време ипак можемо да урадимо нешто хумано и корисно за наш Косјерић. Наставите да нам помажете и да нас бодрите, идемо даље.