НАШЕ БЕБЕ - НАШ ОПСТАНАК

Заједно до циља

KOSJERIC ZNAKВелико нам је задовољство да вас обавестимо да је Завичајно удружење косјераца у Београду подржало реализацију пројекта „Наше бебе-наш опстанак“. Током неколико заједничких састанака који су одржани у протеклом периоду, наши земљаци који живе и раде у главном граду изразили су спремност да пруже сву могућу помоћ и подршку пројекту уважавајући његов значај за биолошки опстанак општине.

Поред сопствене подршке, наши успешни суграђани су се обавезали да причу о пројекту прошире и даље те да обавесте своје пријатеље, клијенте и све људе добре воље за које сматрају да могу помоћи да се циљеви пројекта што пре остваре.

На обострано задовољство, констатовали смо да је овакав заједнички рад једини прави пут да се веза са матичном општином одржи и продуби, да се реализују и други пројекти и идеје, јер су потребе огромне и огледају се у свим пољима деловања.

Такође, остварен је контакт и са фондацијом „Евро за знање“ коју чине махом љиди рођени у Косјерићу и околини а која се бави доделом новчаних стипендија најбољим ученицицима и студентима у Србији. Руководство ове финдације изразило је пуну подршку нашем пројекту и обећање да ће свесрдно помоћи реализацију пројекта, јер сматрају да се њихови циљеву у великој мери поклапају са основним вредностима које наш пројекат пропагира и које подстиче.